Πώληση Μονοκατοικία, Beringen, Paal, Hasselt, Βέλγιο, Papenhofstraat 5

Πώληση - Cod. 32794

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 210 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3 bedrooms
  • Όροφος: Single family house

Από τον Αύγουστο ΠΩΛΕΙΤΑΙ: Καταπληκτική μονοκατοικία τριών υπνοδωματίων 210 τ.μ. στην περιοχή 12,7 αρες σε μια όμορφη μικρή πόλη Paal, Beringen, Βέλγιο.
Δύο επίπεδα και είναι δυνατόν να γίνει το τρίτο επίπεδο στη σοφίτα που είναι μεγάλο και άδειο. Υπόγειο. Τα δάπεδα μεταξύ όλων των επιπέδων είναι συγκεκριμένα.

Το σπίτι διαθέτει δύο συνδεδεμένα μέρη. Μια ξεχωριστή κουζίνα, ένα μεγάλο σαλόνι στο πρώτο επίπεδο, τρία υπνοδωμάτια στο δεύτερο επίπεδο + μια μεγάλη αίθουσα που συνδέει δύο μέρη και έχει μια δεύτερη είσοδο + ένα μεγάλο μπάνιο και δύο αποθήκες στο δεύτερο μέρος.

Η ανακαίνιση ηλεκτρικής ενέργειας ξεκίνησε και πρέπει να ολοκληρωθεί. Λειτουργεί όπως είναι πάρα πολύ. Το πλαίσιο ελέγχου και διάφορα σημεία πώλησης είναι καινούργια. Η θέρμανση είναι με καύσιμο (mazout) μηχάνημα που λειτουργεί. Είναι πολύ ζεστό στο σπίτι σε κρύες εποχές.

Υπάρχει ένα σύστημα παρακολούθησης βίντεο με 5 κάμερες γύρω από το σπίτι. Μια νέα μεταλλική στέγη. Ένα μεγάλο ξεχωριστό γκαράζ και μια μικρή αποθήκη για πράγματα στον μεγάλο κήπο.

Υπάρχουν: ένα ακριβό πλυντήριο, ένα τρυπάνι, μια ηλεκτρική σκούπα, ένας εκτυπωτής, τρία απλά μονά κρεβάτια, δύο πολυθρόνες, ένα τραπέζι με καρέκλες και ένα μεγάλο παλιό διπλό κρεβάτι.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB