Πώληση Μονοκατοικία, Izier, Marche-en-Famenne, Βέλγιο, Rue de Mazie

Πώληση - Cod. 24949

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 640 m²
  • Αριθμός δωματίων: 15
  • Όροφος: 2

Για την πώληση, μια μεγάλη, ζεστή πέτρινη κατοικία με εμβαδόν 640 τετραγωνικών μέτρων, με μια μεγάλη εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα με έκταση 90 τ.μ.
Η συνολική έκταση είναι 8.000 τετραγωνικά μέτρα, με τη δυνατότητα της προσγείωσης ελικοπτέρου. Η περιοχή βρίσκεται στο νότιο τμήμα του Βελγίου, στα υψίπεδα του Arden.
Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με σύγχρονη τεχνολογία θέρμανσης:
Puits canadien, μια καναδική θερμότητα χρήση της τεχνολογίας από το έδαφος εσωτερικό zemli.Na σε βάθος 1,5 μέτρων, με τη μορφή της σερπεντίνη εγκατασταθεί πλαστικό σωλήνα. Με το συμπιεστή από το έδαφος για την εξαγωγή χρήσιμων ενέργεια ότι όταν θέρμανση είναι απενεργοποιημένη, σε όλες τις καιρικές συνθήκες στήριξης της θερμοκρασίας σπίτι 6 βαθμούς?
VMC διπλή ροή, με τη βοήθεια της τεχνολογίας αυτής, η προκύπτουσα θερμοκρασία 6 βαθμών, είναι αυτομάτως μετατρέπεται σε θερμότητα για να θερμάνει το σπίτι, και το καλοκαίρι λειτουργεί βάσει της αρχής του κλιματιστικού.
Σύστημα διοικείται από ηλιακούς συλλέκτες που βρίσκονται στην οροφή του σπιτιού και την πισίνα.
Το σπίτι είναι εξοπλισμένο με φιλικά προς το περιβάλλον καλωδίωση, η οποία δεν βλάπτει την υγεία, την εξοικονόμηση ενέργειας και ανθεκτική στους κραδασμούς τύπου διπλού παραθύρου "τρίπλεξ" συναγερμός.
Στο σπίτι υπάρχουν 2 σαλόνια, 7spalen, βιβλιοθήκη, κουζίνα, τραπεζαρία, αίθουσα συνεδριάσεων, γραφείο, βεστιάριο, 5 μπάνια, 2 ντους, 7 μπάνια, μεγάλο πατάρι, μεγάλο υπόγειο, γκαράζ. Από το σπίτι ανοίγει σε μια μεγάλη βεράντα.
Όλα χρησιμοποιείται το σύστημα μειώνει το κόστος της θέρμανσης σπίτια στο μηδέν, και να κάνει το σπίτι καθαρό και άνετο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB